Lovade du precis att fixa idrottsföreningens café?

– Lugn, vi tar dig i mål.

Att starta och driva idrottscafé har aldrig varit enklare

Du behöver inte veta hur man gör, eller ha tid att ta reda på det.
Hos oss får du snyggt skyltmaterial, ett sortiment anpassat för aktiva, färdigförhandlade priser hos grossisterna och flexibla varuleveranser
– så att du kan driva idrottscafé som ett proffs redan från start.

Schysst hela vägen – utvalt sortiment för aktiva och hejaklack

Schysst idrott handlar förstås framför allt om rent spel och kamratskap, men även om bra mat om du frågar oss. Därför får du ett noga utvalt sortiment av mat, dryck och fika med schysst innehåll och smak som passar både aktiva och medföljande hejaklack.

 

Bästa inköpspriset – vi har redan gått matchen med grossisterna

Ensam är sällan starkast, och absolut inte när det kommer till att förhandla pris med grossister. Därför har vi förhandlat fram ett gemensamt pris till alla föreningar som ansluter sig till oss. På så sätt får ni riktigt förmånliga priser som gäller oavsett storleken på er förening eller hur mycket ni beställer. Kort och gott innebär det större marginaler för er och mer pengar till klubbkassan.

 

Flexibla varuleveranser – som passar in i ditt liv

Vi tänker att du kanske inte bor på idrottsanläggningen, även om du är engagerad i föreningen. Därför har vi förhandlat speciella och säkra leveransavtal till dig så att du kan få varorna utkörda när det passar i ditt schema (och inte precis när du sitter i jobbmöte, lägger barn, tvättar matchtröjor, räknar klasskassan eller ägnar dig åt något annat som livet också består av…).

 

Snyggt skyltmaterial och glad ton – caféets spelregler och försäljnings-pepp

Kan man peppa för mycket i idrott? Kan spelreglerna bli för tydliga? Troligtvis inte. Därför får ni ett snyggt designat och funktionellt skyltmaterial att styla ert café med. Det ger både försäljningspepp och berättar om caféets spelregler – tydligt och med glimten i ögat. En snygg inredningsdetalj som ger extra trivsel och merförsäljning till ert café.

 

Rustad för säsongen

Alla i laget är lika viktiga, även de som jobbar i bakgrunden. Vi pratar om kaffebryggaren, mackgrillen, korvvärmaren… På vår webb kan ni köpa alla maskiner ni kan tänkas behöva till ert café – både begagnade och nya för direkt leverans till er. Till webbutiken.

 

Coachen är aldrig långt borta – service alla dagar

Både nybörjare och proffs mår bra av coachning. Oavsett om du vill komma i kontakt med någon av våra grossister, utveckla sortimentet eller bolla en generell caféfråga så svarar vi gärna inom 24 timmar. Vi tror stenhårt på att utvecklas tillsammans och hoppas att ni vill vara med på den fortsatta resan.

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig och din förening att lyckas med caféverksamheten.

Du kan även slå en signal och prata med Lasse, 070-890 67 90