Säljtips

Delicato vänster

Vi säljer kända märkesprodukter som folk älskar, så de säljer nästan sig själva när ni visar upp säljfoldern.

Men glöm inte vad det faktiskt handlar om - genom att handla den här produkten av dig så stödjer kunden dig och ditt lag/klass och hjälper er att förverkliga er dröm. Var därför tydlig med att berätta att av priset på produkten går hela 45kr till vår grupp.

Årets skörd

VÅRA PRODUKTER

Faktum är att våra produkter är så välkända att de flesta personer är villiga att handla – även om det inte finns någon personlig koppling till dig som säljer så den som knackar flest dörrar och är mest aktiv säljer mest. Släkt och vänner Ta med säljfoldrarna till alla släktingar och vänner som ni besöker – det blir dina enklaste kunder!

SOCIALA MEDIER

Dela själv och be även dina föräldrar dela samma inlägg. Tala om att ni säljer våra populära produkter och vad ni samlar till

”Vi sålde 23st Delicatoaskar första dygnet
enbart på frugans sociala medier”
• Mats Karlsson, Stängnäs IBK

FÖRÄLDRARNAS JOBB

Våra produkter säljer sig själva så be mamma och pappa ta med säljfoldrarna till jobbet och skriv på foldrarna vad målet med försäljningen är så kommer de flesta att handla minst en produkt.

GRANNARNA

Produkterna är så välkända att det blir lättsålt även till grannar man inte har så mycket kontakt med. Det gäller bara att vara tydlig med vem du är(namn och Klass/lag), att du samlar till er (klassresa till…/träningsläger i…) och att genom att köpa någon av våra produkter så går 45kr till gruppen

”Vi knackade på hos folk vi inte känner och
de flesta som var hemma köpte faktiskt”
• Josefine och Anna, 17 år som knackade dörr i Tumba

BRA ATT VETA

Stora grupper som är vana att sälja ökar försäljningen genom att sälja båda produkterna samtidigt eftersom de inte konkurrerar med varandra och utlägget inte är så stort. Mindre grupper rekommenderar vi en produkt i taget. Våra produkter är inte säsongsprodukter och konsumeras snabbt så man kan sälja samma produkt flera gånger om året utan att tjata ut kunderna.

Delicatoasken är självklar till de stora helgerna och Kiviks äppelmust passar lika bra som alkoholfritt alternativ på 50 årsfesten som bas i en smoothie.

Strängnäs Futbal Club

Strängnäs Futsal Clubs 5 ledare tjänade 7.445kr till samkvämsresa